Ollaan me tässä välissäkin treenailtu, vaikka tänne en olekkaan päässyt merkkailemaan. Nyt löytyy syykin kirjoittelemattomuuteen, sillä en ole parin viikkoon päässyt kunnolla koneelle. innocent0007.gif Olen käynyt tiistaisin ja torstaisin molempien koirien kanssa treenamassa rks:n koulutuksissa eli Oivakin on saanut häiriö harjoittelua. Helle on vähän hankaloittanut harjoittelua. Hyttysiäkin kentällä on ollut ihan riesaksi asti, mutta nämä seikat häiritsevät kyllä enemmän minua kuin koiria.

Tänään olimme treenamassa kahden muun koirakon kanssa paikalla makuuta. Tahvo ei kyllä lähtenyt perääni, mutta nousi muutaman kerran. Onneksi saimme tehtyä pari onnistunutta suoritusta ja pidemmän paikalla olon. Ehkä tämä ei ihan toivotonta ole. Huomenna yritän keksiä uusia paikkoja, jossa voisin paikalla makuuta harjoitella, jotta saataisiin se ennen kisoja varmemmaksi.

Kaukokäskyissä palkitsin naksulla. Se meni muuten hyvin,vaikka eka vaihto ei ottanut aina onnistuakseen. Otin sitten niin,että palkka tuli joka asennonvaihdosta. Luoksetulossa pysäytyksen kanssa ja ilman ei moittimista. Liikkeestä maahan meno oli hakusessa, mutta toisella kerralla oli taas tavanomaisen nopea kuten seisominenkin. Hypyssä muutaman kerran kolautteli takaisin tullessaan. Istuminenkaan ei aina luonnistu heti ekalla käskyllä. Palkkasin sekä istumisesta ja että takaisin hypystä. Seuraaminen oli ok.  Ruutua otettiin kerran niin,että palkka oli ruudussa valmiina. Hyvin meni vaikkei hetkeen olla ruutua otettukkaan.
Noudossa taas varasti. Muutaman malttiharjoituksen jälkeen alkoi noutokin toimimaan taas ilman varastamista.

Oivan kanssa seuraamista, luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenoa.Ihan nätisti tuo kaiken tekee. Maahan menosta palkkasin naksulla ja heitin namin taakse. Luoksetulon sivulle tulo meni ilman käsiavustusta. Seuraamisessa jaksoi keskittyä tänään mainiosti, joten uskalsin ottaa muutaman pidemmän pätkänkin mukaan.