Kävimme eilen tekemässä treenit pitkän kaavan mukaan.

Ensin otettiin Oivan kanssa seuraamisia. Ihan pikku pätkiä vain. Noudossa neiti toi kapulan pienellä avulla sivulle saakka ja istui kapulan kanssa. Jee puoli voittoa,vaikka perusasennot eivät olleet niin tiiviitä kuin toivoisin.Siihen voidaan keskittyä kun kapulan pito on varmalla pohjalla. Luoksetulon pysäytyket oli ihan kivoja. Vauhti tuntuu sopivalta.
Juoksi ruutuun pari kertaa ihan kivasti, mutta ennakoi lievästi maahan menoa. Jätetään maahan menot siellä nyt hetkeksi, sillä haluan pitää korjausmahdollisuuden.

Tahvon kanssa otettiin myös seuraamista ja oli kivemman tuntuista kuin viimeksi. Tasamaa noudon perusasento oli tosi hyvä. Vihdoinkin. Luoksetulon seisahtuminen oli hyvä, mutta maahan meno saisi olla vieläkin nopeampi. Nyt oli vauhtia riittävästi, kun korjasin yhden ennakoimisen juoksemalla koiraa karkuun. Jatketaan treeniä...
Ruudussa hämääntyi ensin luoksetulo merkeistä, mutta lisäkäskyllä juoksi ruutuun, jossa oli lelu odottamassa.Ruutuun menossa on tarvittavaa vauhtia ja menee hyvin sisälle saakka.
Kakeissa oli haparointia istumisen kanssa. Kiva näin viittä vaille ennen koetta. Sitten vielä Tahvon luokse pölähti vieras koira. Tahvo hiukan pörähteli, mutta tilanne saatiin nopeasti hallintaan. Omistaja pyyteli anteeksi remmin lipeämistä ja harmia ei kai tapahtunut. Hetken koira pälyili ympärilleen, mutta teki vaihdot kuitenkin. Muutama treeni ennen koetta vielä. Ja niillä eväillä lähdetään näyttämään osaamisemme. Fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä.