Kolme päivää ilman tokoa. Hui kauhistus sentään! Tänään kävin molempien kanssa kentällä touhottamassa.

Tahvo:
Aluksi paikalla makuu. Palkka maasta ja perään sivulle nosto, koska sivulle tulosta on tullut hidassh.Pätkiä seuraamista eri kohdista palkaten. Seuruu tuntuu taas vaihteeksi ihan mielettömän hyvältä. Istuminen kisapalkalla ja perään luoksetulo, josta stopista suorapallo. Sen jälkeen maahan palkalla ja kolmantena läpijuoksu. Puunouto palkalla ja sitten kisapalkalla. Tämän jälkeen suoraan tunnariin, joka erittäin hieno jälleen kerran. Uskaltauduin tekemään pari toistoa lisää,jotka kaikki todella upeita!
Tehtiin ruutua paloina. Aluksi merkkiä, joka sekin näyttää edelleen menevän hienosti! Sitten merkiltä oikealle ruutuun. Tämäkin on hieno! Kerran kokonaisena, joka meni sekin upeesti.
Välissä käytiin leikkimässä puunkiertoja, jonka jälkeen vielä voi-ruutu.

Oiva:
Oivakin aloitti paikkamakuulla. Sen jälkeen seuruu naksutellen. Jestas, kun tälläkin koiralla seuruu tuntuu erinomaiselta. Tunnarista oman piilotusta, jonka jälkeen vieraat mukaan. Kohtuullisesti meni, tosin juoksi muutaman kerran kapuloiden ohi ja harhaili vaikka kuinka kauan nuuskuttelemassa.
Tavan nouto suht ok. Nyt palkkasin pallolla ja tuntuu tuovan lisämotivaatiota liikkeeseen. Oivakin teki sekä merkkiä,että ruutua. Ruudun hahmottamisessa hieman ongelmia, mutta onnistuihan tämäkin loppujen lopuksi. Tehtiin supermonta toistoa pelkästään merkiltä ruutuun.
Luoksetulossa koitin nyt taas ottaa mukaan suullista käskyä mukaan. Tehtiin ensin muutama pallostoppi ja sitten pelkkä suullinen ja sehän toimi! Jihuu! Sen jälkeen vielä maahanmenot, jotka nekin menivät paremmin kuin aikoihin.

Projekti BD on myös saatu aluille. Pakkasessa on odottamassa pohjiksen raato. Kunhan Oivan juoksut menee ohi, päästään Tahven kanssa aloittamaan nenätreeni.