Eilen pidettiin maanantain toko-ryhmien kanssa yhteiset kisatreenit.
Ekassa osassa tehtiin luoksetulo & ruutu:
Luoksetuloon olen suht tyytyväinen, koska tuli Tahvoksi aika kovaa ja pysähdyksessä otti askeleen tai kaksi siitä johtuen.
Ruudussa sen sijaan on nyt motivointi kuurin paikka. Merkillä ihan kuutamolla ja suuntaus aina vasemmalle(joka onkin aina ollut helpompi) Illan viiletessä kävimme tekemässä yötreenit, jossa otetiin motivaatiotreeniä ja sainkin Tahvon ihan yivireeseen ruutua varten.Näytti meno samalta kuin pari kuukautta sitten.
Tokalla kiepillä ohjattu, jossa oli tarkoitus palkata merkkiä. Se treeni meni onnistuneesti. Jostain syystä päästin kolmannella  hakemaan kapulaa ja Tape kierrähti hakemaan keskimmäiselle. Otettiin sitten uusinnalla ilman keskikapulaa, joka olikin sitten kaikin puolin hyvä.
Metallinoudossa saisi ehkä hieman olla vauhtia enemmän. Mutta selvästi keskitty hartaasti kapulan kanssa hyppäämiseen, joten en tiedä viitsinkö alkaa nyt siitä niuhottaa. Kakeissa jumitti jälleen istumiset, joten näitä treenataan ahkerasti erityisesti väsyneenä ja eri matkoilta.
Paikalla istumisessa meni jätössä maahan, josta nostin nopeasti ylös. Ihan uus juttu tämäkin. Hyvin kuitenkin istui.
Yötreeneissä Tape teki vielä puunkiertojen avulla stoppeja. Lisäksi luoksetulon palasina, joka oli tosi hyvä! Kehusanoista voisin jättää Mahtavan pois, koska Tape menee sillä alkutavulla maahan.  Kakeja kaukaa ja läheltä. Nyt meni hyvin ja palkkasin eri pituisia sarjoja. Tunnari tehtiin piilotettuna ja siinä hieman pureksi, mutta muuten oikein hyvää työtä.

Oiva oli eri pätevä. Ruutuun juoksi hienosti ja käskytin joko maahan tai seis. Kertakaan ei tehnyt väärin. Luoksetuloa puunkierroilla ensin ja sitten kokonaisena liikkeenä, joka oli ihan hyvä. Palkkasin vielä liikkeessä seisomisen. Liikkeestä istuminen liikkeenomaisena, jossa ei mitään vikaa. Ainakin tuntuu menevän nopeasti istumaan.  Kakeissa teki muutamia virheitä, mutta pääsääntöisesti hyvin.