Olin ihan unohtaa päivitellä blogia. Käytiin Oiven kanssa treenamassa kenraalit ja Tahven kanssa teemana oli suuria onnistumisen tunteita, mutta toisin kävi...

Oiva: Seuraamisessa painoi ihan kauheasti, aloitin alusta jolloin oli ihan loistavaa. Teemme siis niin,että seurautetaan ennen kehää jo pikku pätkä, jotka enin into hälvenee.Jäävät hyvät, samoin luoksetulo. Nouto ja hyppykin sujui mainiosti. Mutta kaukoissa taas ekan nousun jumitus. Katkaisin pelin ja aloitin liikkeen kokonaan alusta, jolloin toimi paremmin kuin hyvin. Jaa-a, mitäs tähän keksisi.

Tahvo: Seuraaminen tosi lyhyt pätkä, paljon palkkaa. Aivan uppeeta! Hyppynouto todella hieno vaikka kapulaakin joutu vähän etsimään. Tunnari ihan loistava.Kaukoissa istu-seiso vaihdossa pieni tasapaino-korjaus takajalalla, mutta muuten ihan loistava. Ruutuun pääsi suoraan lelulle. Luoksetulossa eka pallostoppi ja sitten piti pitää bileet viive pysäytyksen jälkeen, mutta poika juoksi läpi... Parit pallo stopit väliin ja kokeilu, onnistui vähemmän napakasti. Puun kiertoja peliin, mutta tarjosi maahan menoja. Siinä vaiheessa varmaan muistutin jo epätoivoista kysymysmerkkiä. Puunkierroilla monta pallostoppia ja lenkin jälkeen kotipihalla uusi yritys. Täydellinen pysähdys!!! Sen jälkeen monta palauttavaa pallostoppia.