Taas venyi treenit myöhäiseen iltaan. Mutta parempi kai se on myöhään kuin ei milloinkaan.

Tahvo: Aloitettiin suoralla pätkällä seuruuta ja yhdellä käännöksellä. Nyt oli just sellaista, mitä olen hakenut. Ruhtinaalliset palkat siitä sitten. Luoksetulot aloitettiin läpijuoksulla. Pysäytykset jees. Tosin kerran ei kuunnellut ja teki seisokäskyllä maahan menon. Vauhti oli sopiva.
Lähetys palkalliseen ruutuun. Sen jälkeen lähetys tyhjään ruutuun, josta maahan menosta palkka. Sitten piti tehdä loppuosa, mutta pirulainen ennakoi maahanmenoa. Joten otettiin vielä kerran ruutuun ja palkka seisomisesta.Loppuosa oli hyvä. Palkka nopeudesta eli juoksi suoraan narupalloon kiinni.
Tunnarin palautusharjoittelua taasen. Palkkasin ensin lelulla ja tulikin nyt heti vauhdilla. Toisella kerralla söhelsi ja toi väärään. Palaamme siis namipalkkaan. Lopuksi kaksi onnistustunutta tunnaria namilla palautusvauhdista palkaten. Ihan hyvin näyttää nannapalkkakin riittävän.

Oiva: Seuraamisessa huomio oli käännöksissä ja takapäänkäytössä. Tehtiin siis vasempaan neliötä ja käännöksistä pallopalkaksi. Ihan kivalta se alkaa näytää.
Luoksetulossa otettiin molempia pysäytyksiä. Maahanmenoihin pitää kiinnittää huomiota. Saisi tehdä ne vieläkin säpäkämmin. Muutama pomppukin tuli matkalla, joten otettiin monta vauhtiläpijuoksua treenin loppuun.
Nouto oli jees. Pitotreeniä tehtiin naksun avulla. Kyllä sekin näyttää lupaavammalta kuin viimeksi.