Oivalle treenivapaat/vähennetty treenimäärä ehdottomasti ennen kokeita. Hitsi, se oli tänään treeneissä pätevä neiti. Vähän pelkäsin,että kynsi repeää uudelleen, mutta hyvin pysyi menossa mukana. Mun viilailut ilmeisesti auttoi.
Oiva aloitti ensin pitkällä kontaktin pidolla sivulla. Oli tosi keskittynyt, joten otettiin pätkä seuraamista ja mahdollisimman tylsää eli pääasiassa suoraa ja pitkät pysähdykset perusasentoihin. Tosi hienosti teki töitä. Idarissa palkkasin jokaisen asennon pysymisestä ja Oivalle ei tässä mitään ongelmia. Istumaan jäi ehkä hieman vinosti, joten otin sen kokeeksi kaksi kertaa ja toisella oli ainakin ihan suorassa.  Päästin sitten lopuksi riskillä juoksemaan merkin kautta ruutuun ja sekin meni loistavasti. Hyvin oli muistissa,että sinne merkin taakse piti mennä.

Tahvo ei jäänyt Oivaa huonommaksi. Takaperin ketjuttamalla luoksetuloa. Näyttää hyvältä. Eihän se supervauhdikas ole, mutta laukka pysyy askellajina kaikilla osuuksilla. Idarissa palkkasin myös pysymisestä. Nyt pysyy hyvin eikä stepannut seisomisessakaan yhtään. Ruutuun lelulle ja merkkikin oli hieno. Idarin merkit oli vielä ruudun merkin lähellä häiriönä. Lopuksi merkkileikkiä ja nyt merkki näyttää ainakin ilman kapuloiden viemistä hitsin hyvältä. Vauhtia on loppuun saakka!