Oltiin tänään Liedossa tokoilemassa ryhmän lisävuorolla. Tehtiin tänäänkin vaan voivoi-liikkeitä.

Seuruu: Ihan jees, ei tuntunut parhaalta mahdolliselta. Mutta ihan hyvää kuitenkin. Tehtiin ihan kylmiltään ilman virittelyitä, joten lieneekö vaikuttanut fiilikseen sen hitusen.
Ruutu: Alkuun ihan palkalliseen ruutuun. Tyhjään ruutuun, jossa pysäytys venähti yli. Korjauskäskyllä hyvin ruutuun. Siitä suoriltaan maahan ja pysymisestä kävelyosuuden jälkeen palkka. Tämän jälkeen yksi suorapalkka stopista. Loppuun vielä palkallinen ruutu. Stoppeja täytyy vieläkin napakoittaa, muuten ihan jees.
Hyppynouto: Ihan jees. Kerran lisäkäsky oikealta hakiessa. Yksi luovutuskiista, mutta toistoja useampi, joten kiihtyi. Mutta pyörittelyt lähes olemattomat.
Tunnari: Nopea haistelu ja oma tuli pureskelematta. Meinas kyllä viedä ensin Henriikalle, joten pieni kaaros tuli matkaan. Mutta muuten tosi hieno.Mikäköhän on nyt se syy,että toimi?
Luoksetulo: Vauhtia vois olla enemmän. Muuten molemmat pysähdykset ihan kivat. Vähän alkaa tuntua tuleeko tästä koskaan sellaista mieleistä, mutta eipähän ainakaan enää pyrähdä läpi kuurona.

Paikkamakuu: Isolla häiriöllä. Viereisellä kentällä ohjaaja kiipesi houkuttelemaan koiraansa aa:lle ja muut koirat alkoivat haukkumaan. Mutta Tape pysyi ja palkkailin sen taas maasta.