Plääh.

Paikalla makuu hieno kymppi. Yksilöliikkeistä seuraamisesta vain seiska. Aluksi jäi vähän jälkeen(yleisöstä kuului jotain ääniä) ja ekassa pysäytyksessä jäi istumaan ihan hirveän vinoon. Sitten skarppasi ja esitti hyvää seuraamista.Tuomarikin kommentoi,että kyllähän se osaa seurata virheettömästi. Istumisesta 10. Luoksetulosta 5. Himmasi vähän seisomisessa, muttei pysähtynyt. Meni maahan, mutta ennakoi luoksetulokäskyä.Miten tämä ei nyt ole viime kokeissa sujunut.

Ruutu oli alkuun ihan kiva, vähän jäi katsomaan nauhoja, mutta meni ruutuun. Pysähtyi kauniisti. Mutta maahan ei sitten millään. Jäi sellaiseen puolittain olevan asentoon. Siitä sitten 0.Hyppynoudossa pysähtyi katsomaan yleisöä otettuaan kapulan. Luovutus hitaahko, mutta ei jäänyt kapulaa pyörittelemään. Siitä 8. Metallinoudossa luuli itse varastavansa,katsahti takaisin nopeesti, muuten mallisuoritus. Siitä 9. Tunnistusnouto oli taas mitä oli.Kävi kaikki kapulat läpi ja jäi mässää kapulaa viereen ja luovutus ei "ihan" onnistunut nappiin. Kakeissa suoritti ihan kivasti pari ekaa vaihtoa, mutta tarvittiin kaksoiskäsky maahan ja sinne jäi sitten. Siitäkin nolla.

 

Mitä tehdään toisin treeneissä vast edes? Harjoitellaan enemmän luovutuksia, luodaan kisamaisia tilanteita ja tehdään pitkäkestoisempia palkattomuusharjoituksia useammin. Tunnistusnoudon harjoittelu aloitetaan alusta. Kaksi kuukautta aikaa seuraavaan koitokseen ja ilmatkin ehtii lämpenemään sitä ennen. Onneksi.