Kerrankin päästiin valoisaan aikaan treenamaan, mikäs se oivempi hetki kokeilla uutta treenipaikkaa. Ihan tuossa meidän nurkilla on ruohoinen loiva mäki, jossa valitettavasti ei ole valoja. Alue on myös kivasti jäniksen papanoita täynnä. Eikun tuumasta toimeen.

Oiva aloitti seuraamisella. Nyt mietin,että haluisinko sen sittenkin tiivimmäksi vai onko nyt hyvä. Ihan kivasti kuitenkin seurasi. Nyt palkkasin paljon eri kohdista. Luoksetulon pysäytykset on tosi jees. Erikseen vahvistettiin pysymistä maassa. Lopuksi vielä ihan sivulla maahan menoja ja siitä ylös nousuja.

Tahvokin teki seuraamista, myös tästä paljon palkkaa. Peruutukset nyt ihan super.Cool
Puunoudosta palkkasin luovutuksesta, meni kyllä vähän ohjailuksi, kun Tape ei meinannut millään löytää kapulaa. Tunnarissa haisteli tosi kauan, sitten meinas luovuttaa ja hyökätä kipolle, mutta ehdin väliin. Otettiin ihan kokonaa alusta ja nyt löysi nopeemmin,eikä harhaillut kymmentä metriä sivusuunnassa. Täytyy suunnitella,että koska ottaa vieraat mukaan.
Lopuksi vielä luoksetulo, otettiin molempia pysähdyksiä. Ihan jees. Testasin pysäytys tarkkuuden ja laitoin punaisen naksun maahan pysäytys merkille. Täsmälleen Tahvon keskikohta naksun kohdalla. Yhtä napakalta ei Tahvon pysäytykset näytä, kun vertaa Oivan, koska herra ottaa sen yksi kaksi askelta päästäkseen tasaseisontaan. Näyttävästi kuitenkaan ei paljon liiku.