Otettiin tänään treeniä tutulla kentällä lenkin yhteydessä. Aluksi paikalla makuu, Tahvo piilossa ja Oiva näkyvillä, sillä aikaa kun  minä väkersin ruutua.
Aluksi treenasin Oivan kanssa. Seuraamista vaihtelevalla palkalla. Sen jälkeen jättöliikkeitä, palkkasin nopeasti heittäen palkan taakse. Hyvät ja nopeat liikkeet.
Välissä sitten heitin taskussani häiritsevän metallikapulan syrjemmäs kentän reunaa kohti. Mitä tekee meidän pikku neiti Oiva? Lähtee innosta loikkien kohti kapulaa, ottaa ja lähtee tuomaan sitä minulle. Me ei olla metalista vielä harjoiteltu yhtään. Minä tietenkin innosta hihkuen koiraa kehumassa.Pitihän sitä parin kertaa kokeilla uudestaan ja hyvinhän tuo nouti kapulaa. e035.gif
Lopuksi otin vielä vauhdikkaat luoksetulot. Palkaten siis vain vauhdista.  Lisäksi olen vielä erittäin tyytyväinen tytsään ,kun se ei häiriintynyt yhtään lähistöllä meuhkaavasta koiralaumasta.

Tahvon kanssa otin ensin seuraamista ja sitten metallisen. Tahvo hoitaa kyllä noudot paremmin kuin hyvin.
Sen jälkeen kokeiltiin ruutua ja vauhdilla meni. En ottanut kuin pari toistoa. Sitten otettiin muutama liikkeestä istuminen, mikä tänään jostain syystä meinasi sekoittua maahan menoon. Saatiin kuitenkin muutama onnistunut suoritus helpotusten jälkeenkin. Otin sitten luoksetulon pysähdyksiä puun kierron avulla. Maahan menot olivat ihailtavan nopeita.