Vaikka Tahvo lähti Piiran käsittelyn jälkeen huomattavan rennompi liikkeisenä ja ryhdikkäämpänä kotiin, ei silti ilosta hihkuta. En olisi ikinä uskonut,että koira on niin pahasti junturassa, vaikka jotain siellä arvelinkin olevan.
Polven traumaa on edesauttanut länkisäärisyys, joten alttius sen vahinkoittumiseen pienissäkin liukastumisissa ja törmäyksissä on ollut suurempi. Agility nyt jätetään sitten kokonaan ja keskitytään vain näihin vähemmän onnettomuusalttisiin lajiin. Lisäksi Tape on jossain vaiheessa saanut kovan törmäyksen kylkeen ja nyt sillä on lukko selässä, joka tällä yhdellä hoitokerralla ei tullut kuntoon. Lisäksi Tahve on toispuoleinen. Oikealla puolella on vahvemmat lihakset kuin vasemmalla. Oikea suoliluu oli selvästi vasenta ylempänä ja eron huomasin minäkin koirassa, nyt kun tajusin sitä katsoa.  Lisäksi Tape on hyvin etupainoitteinen, mikä on tämänrotuisille tyypillistä.
Nyt sitten tuli hankintalistalle back on track-takki, sekä aletaan syöttää nivelvalmisteita, joko jatkuvasti tai kuuriluontoisesti. Pitää tarkistella douping-säännöt ennen aloittamista. Vahvistellaan painonsiirtoa takaosalla ja pyritään saamaan etuosa rennommaksi.

Huomenna kisoissa yritetään olla ekstra huolellisia,että Tapse pysyy lämpinä ja hyvin verrytelty. Yritetään nyt pitää hyvässä kuosissa,ettei pahemmaksi mene. Seuraava aika saatiin nimittäin vasta helmikuulle...


1229102.jpg