Olisi pitänyt älytä käydä uittamassa matkalla, jotta olisi pysynyt paremmin viileänä. Märkä pyyhekään ei auttanut,että ois vielä paahteessa tehdessä viilentänyt. Nyt siis keskittyminen valui helteen mukana. Tyytyväinen olen liikkeiden väliseen elämään. Tämä juttu toimii.

Paikalla olot:
Istumisessa oli valahtanut maahan viisi sekunttia ennen ajan tuloa täyteen. Istumisen Tahvo on hanskannut hyvin, joten uskon ettei tässä suurta ongelmaa oikeasti ole.
Makuussa hyvin maahan, mutta ylös kaksi käskyä. Kummallista sinänsä, koska oli käskyä odottavan näköinen jo aikaisemmin. 

Idiootti tehtiin erikseen. Tähän olin tyytyväinen. Seuraaminen siinä oli parempaa kuin yleensä kisoissa ja teki asennot hyvin. Maahan meni vähän vinoon ja lonkalleen, josta tais puoli pistettä lähteä.

Seuraavassa osiossa oli seuruu, luoksetulo ja ruutu. Seuruussa oli vielä tosi pätevä, mutta ihan lopussa alkoi läähätellä paljon. Skarppasi kuitenkin seuruun hyvin. Kehuin vuolaasti tsempatakseni seuraavaan liikkeeseen ja ehkä tuli innostettua liikaakin. Luoksetulossa tuli tosi kovaa eikä pysähtynyt seisomaan. Maahan meni sitten, mutta siinäkin valui pikkasen.
Ruudun kohdalla meni veto pois ja vaikka ruutuun menikin jäi sinne vain läähättämään. Kutsuin ruudusta pois ja kehän ulkopuolelle viilentymään.

Vikassa osiossa teki myös sikailut. Varasti siis ohjatussa kapulalle. Tämä ei ollut yllätys, koska niin teki parilla viime treenikerrallakin. Metallihypyssä heitin melko lähelle, joten vauhtia ei ehtinyt ottamaan. Tunnarissa haisteli tosi nätisti, mutta puraisi kerran tai kaksi matkalla(kapulassa yhdet jäljet) Kakeissa sitten ei keskittynyt enää yhtään vaan jumitti melkein joka asennossa. 

Että semmoisen kisat tällä kertaa. Jatketaan treeniä ja toivotaan,että seuraavalla kerralla ei mittari hipoisi kolmeakymmentä.