Vaikka tämä voittajassa tahkoaminen kyllästyttää, niin kyllä iloa voi repiä jostain. Luoksetulo onnistui vihdoinkin kokeessa. Molemmat pysäytykset mun makuun, tuomari nipotti vauhtien epätasaisuudesta, kuulemma loppua kohden kasvoi. Ei väliä sillä, mun makuun oli tarpeeksi nätti, kun kaikki osiot laukkasi pirteästi ja ennenkaikkea teki molemmat pysähdykset ihan nappiin!!!
Seuruussa mokattiin askeleet taas, mutta muuten kyllä itse tykkäsin. Ysiä siitä tulikin. Istumisessa taas annoin selvän avun, mutta istuipa koiranen tällä kertaa. Jee tällekin! Ruutu sen sijaan kaikilta muilta osilta hieno, mutta stopin jälkeen odotti palloa ja maahan käskyt ei rekisteröityneet, joten nolliksi meni. Tähän on kyllä loistava kymppi/nolla-idea.  
Hyppynoudossa ilmeisesti muisti viimekertaisen kolautuksen, jota ei olla päästy korjamaan ja kiersi mennessään. Metalli mun mielestä ihan mainio. Tunnarissa sen sijaan loppui maltti ja toi väärän, taisi olla melko epävarma jo mennessään. Kakeissa eka vaihto meni kuuroille korville, mutta loput ihan ok. Yhden teki vinosti.
Yllättävän paljon jee osioita mukana, vaikka ne kolme nolla liikettä tietenkin vaikuttaa,ettei tuloksille ylletty...