Voi itku.  Sad Tahvo ei ollut oma itsensä vaan selkeesti sillä oli joku vialla Normaalilta tuntui vielä päivällä ja Kupittaallekin käveltiin.
Paikkamakuu meni tosi hyvin. Tietää ilmeisesti,mitä aika sana tarkoittaa, koska siinä vaiheessa aloittaa tärinän. Siihen asti on ihan cool.
Seuruussa tunsin,että ei ollut ihan Tahvo-fiilis mukana, mutta se oli ollut ihan siistin näkönen. Istuminen oli stressissä alusta loppuun. Oli istahtanut, mutta pompahtanut heti takasin seisomaan. Luoksetulossa ravas eikä sittenkään ottanut hurjaa vauhtia vaikka juoksin lelun kanssa pois. Ruutuun ravas/pikkasen laukkasi. Vähän ennakoikin pysähdystä. Metallin ravas. Sivulle istahtaminen oli jotenkin tosi vaikeeta. Hyppynoutoon sitten lopetettiin. Lähti ravilla, nyki hyppyyn, mutta päätti kiertää. Haki kapulan, hyppäsi tosi vaivanloisesti takaisin. Otin kapulan ja palkkasin kunnolla sekä namilla & lelulla. Oli kuulemma ennen kehäänmenoa jo istunut muutaman kerran jotenkin lonkallaan sivulla, mä en itse huomannut mitään outoa.

Rappuset käveli vaivalloisesti ja sängylle ei päässyt hyppämään ennen kuin tänään. Nyt vaikuttaakin jo huomattavasti paremmalta. Tyhjensin eilen anaalit sekä olen venytellyt & muuten kopeloinut pojan useampaan kertaa läpi. Lepäillään nyt pari päivää ja ainakin hierottavaksi herra pääsee taas.