Treenattu ollaan silti ,vaikkei mitään olla kirjattukkaan.
10.09 tuli kolmas ykkönen avoimesta ja samalla siis TK2.
Suoritukseen olen tyytyväinen. Pisteitä yhteensä 172,5. Hävittiin puolikkaalla pisteellä luokan voittajalle. Koe käytiin käänteisessä järjestyksessä. Eli aloitettiin hypystä ja paikallaan makuu oli yksilöliikkeiden jälkeen. Loppua kohden kuumeneminen valitettavasti näkyi.

Tässä vielä pisteet osa-alueittain. Paikalla makuusta 8,5. Vaatii avustetun maahanmeno käskyn. Siis murahduksen. Seuraamisesta tuli 9, kun alkoi viimeisillä metreillä edistämään. Maahanmenosta 9. Luoksetulosta tuli tehtyä paha moka. Mun käsimerkki ei ollut oikeanlainen ja huomasin sen samalla kun annoin.En nostanut kättä tarpeeksi läheltä taskua, joten pysähdys oli hidaass. Siitä 7. Seisomisessa tuli vanha ongelma eli kääntyi hieman perään. Sitä ollaan kyllä treenattu, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi. Pisteitä 8,5. Noudossa perusasento vino 9,5. Kaukoissa eka nousu vaati toisen käskyn. Pisteitä 8. Estehyppy ja kokonaisvaikutus 10.

Nyt siis kohti voittajaa. Tänään leikittiin kaukoja ja nopeita maahanmenoja. Käytiin apuohjaajan kanssa harjoittelemassa ruutua. Kiitos vaan Kristalle. Samalla otettiin liikkeestä istumista, joka on Tahvolle vanha tuttu liike ja siinä ei mitään ongelmaa. Otettiin myös noudot vierailla kapuloilla. Noutaa innokkaasti kuten aina. Perusasentoon palaaminenkin sujui tänään ongelmitta.

Öippen kanssa otettiin jäävät liikkeet. Hieman seuraamista, paikka makuu ja perusasentoon palaamiset. Alkoi vahvistua tunne siitä,että alkais olla valmis virallisiin. Paikalla makuussa pitää kyllä harjoitella sitä enemmän,että joku kävelee O:n takaa. Se aiheuttaa enemmän häiriötä, kun muu hälinä. Mutta muuten tyttö kyllä osaa.