Meinasin ihan unohtaa päivittää blogi. Aamulla käytiin treenamassa.

Oiva: avon liikkeet kisamaisesti. Seuruu oli tosi hyvää, täykkärissä vähän jätättää. Seisominen hieno. Luoksetulo ei ollut ihan Oiva stoppi, mutta silti hyvä. Maahanmenossa korjasin molemmat kyynärät alas.Noudossa en tykkää sivulla pidosta ja helposti jää myös vinoon, mutta nyt korjasi itse. Kaket oli hienot, tietenkin. Lopuksi palkaksi lähetys ruutuun.

Tahvo: leikittiin luoksetuloa. Ja sillä myös sitten aloitettiin kisamaisesti. Nyt sivulla maahanmenot tosi hyvät. Mutta taas tarjoilee ensin maahanmenoa,nyt en sitten pysäyttänyt kertakaan maahan ja saatiin myös hyviä toistoja.
Kaket oli ekalla sarjalla hyvät, mutta sitten unohti seiso-istu asennon hukkaan. Siirsi vaan painoa vähän taakse. Läheltä tein onnistuneet vaihdot sitten vielä, mikä ihme?
Ensin puunouto ja sitten tunnariin, jossa ekalla väärä.(vaihtoi taas oman väärään) Sen jälkeen kyllä useampi hyvä toisto.Takastulomatkalla kehuin, joten  pureskelukin jäi. Ilmeisesti tämä auttoi myös muuten palautukseen, koska vikoissa toistoissa ei edes varmistellut.Väliin yksi kisamainen istuminen ja siitä suoraan ruutuun palkalle.Sielläkin meni lelun kanssa maahan. Ihme elukka. Ilmeisesti se maahanmeno onkin nykyään huippukivaa.