Tiistaina käväistiin Turussa Lentsulla yksärillä. Tahvo oli kuin maalaispoika kaupungissa ja pää pyöri hälinää ihmetellessä. Ruudussa treenattiin ajatusta matkalla olevaan leluun, jotta kyynärät ei nousisi ja keskittyisi makaamiseen. Tätä ollaan kotitreeneissä tehty muutaman kerran ja se näyttää toimivan. Liikkeiden välistä elämää mietittiin ja jalostettiin nyt palkkausmallia, jotta en jätä Tahvoa haahuilemaan. Tätäkin ollaan jo treenattu ja tänään Tahvo tuntui ostaneen ajatuksen. Sunnuntaina sitten testataan tosissaan.

Oivalle tehtiin putkeen kisamaisena voittajaa. Seuraaminen, luoksetulo, ruutu ja metalli. Luoksetulossa venyi ja metalli vähän ällötti. Luoksetuloa aletaan tehdä taas suorapallolla ja palkattomuustreeneissä palkkaan aina metallista. Kaukoihin saatiin vihdoin palkkausidea, joka toimii. Lisäksi iloinen yllätys oli,että Oiva etenee vähemmän, kun olen siitä kaukana.

Tämän päivän möksätreeneissä Oiva otti vain luoksetuloa ja sivulle tuloja. Tahvolle sen sijaan kunnon setti. Ruutua maassa olosta palkaten ja lelulle juosten, seuraamista lelupalkalla, idiootti osissa, liikkeiden väliä treenattiin sekä ohjattu, joka olikin ainoa murheellinen. Ketku varasti ennen aikojaan kapuloille. Vahvistettin sitten merkkiä ja varmaan huomennakin vielä.

Unohdettiin juhlistaa synttärisankaria viikonloppuna. Anteeksi pikku Öippykkä!  Neiti on kuitenkin saanut nauttia mökkeilystä ja kunnon metsälenkeistä viimeiset pari viikkoa, joten eiköhän siinä ole lahjaa kerrakseen.

Lopuksi vielä kuvia juhannusviikolta ja tältä päivältä:

Syntärisankarin pose
synttärisankari lähiposessa

Minne matkataan?

Mihis matkustetaan?

Normaali asentokuva

vähän normimpi pose

Tahvo ja Tahvon kepit

Tape ja tapen kepit

Tulkaa leikkimään!

Leikkimään sieltä!

Veneen moottorin asukki

moottorissa asukas

Joko tunnistaa?

Moottorista löytyi siis liero, joka ei ollut kovin innokas sieltä pois lähtemään. Lopulta saimme sen tipahtamaan alla olevaan saavin ja sieltä onkittua kauhalla turvaan. Kiittämätön tyyppi luikahti kauhalta risukkoon piiloon ja hienot kuvat jäi ottamatta. Tämä käärmes oli vaaraton rantakäärme, joten toivottavasti tapaamme hänet vielä uudestaan. Ehkä ei kuitenkaan yhtä käärmeelle yhtä turvattomassa paikassa.